cursus

Het is mogelijk op een vaste ochtend/avond in mijn atelier met klei te komen werken tijdens een doorlopende cursus van september tot en met juni. Instromen is op elk moment mogelijk, ongeacht de ervaring. Er is veel individuele aandacht in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Tijdens de cursus werkt iedereen aan zijn eigen werkstuk naar keuze. Werk kan bijvoorbeeld bestaan uit een vaas, een schaal of figuratieve beelden. Er is een kleiwals aanwezig om plakken klei te maken en er zijn gipsen mallen die als basis kunnen dienen of ter ondersteuning gebruikt kunnen worden. Hier vindt u een foto-impressie van cursistenwerk.

Het werk wordt meestal gemaakt van witte klei, maar er is indien gewenst gekleurde klei aanwezig. De werkstukken worden gekleurd met een glazuur. In mijn atelier zijn veel voorbeelden aanwezig van verschillende kleuren en glazuren, zodat hier eenvoudig een keuze uit gemaakt kan worden. Met een glazuur is je werkstuk mooi afgewerkt is en kan het eventueel buiten geplaatst worden.

Een cursus bestaat uit een leskaart van 6 lessen en kost €140,-.  Dit is voldoende om een paar kleinere werkstukken of één groot werkstuk te maken. Het cursusgeld is inclusief de klei, de glazuren en het stoken.

Tijden:
donderdagochtend: 9.15 – 11.45 uur
donderdagavond: 19.30 – 22.00 uur
vrijdagochtend: 9.15 – 11.45 uur
Voor opgave en informatie kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier.